måndag 2 juli 2012

Jag ska lämna landet jag, och så har jag varit utanför Heby...

Alltså det här med packning... Jag ska utrikes. Ja, inte nu men sen och det har börjat bli dax att fundera över packningen. Jag är inte så särskilt berest utanför landets gränser så det kan gå precis hur som helst. Det är ca 40 grader där nu men för allas vår trevnad bör jag väl ändå ta med mig nåt i klädväg.

Packa för groomgöromål på distansritter det kan jag. Om man är rustad för alla väder och det ser ut som att man ska vara borta minst en vecka så är man där.

Inför helgens Uppsalaritt skulle jag bara ta med mig mina egna saker samt mat för tävlingsdagen och det är ju bara en liten del av allt som ska vara med så jag hade till och med lite plats över i bilen. Dom andra inklusive hästen hade åkt i förväg, med alla andra grejer.

En del av Team Åsgård blev nu en del av Team Lewerentz och jag önskar även sydväst till teamklädseln inför nästa tävling i spöregn. Jaa, det var en aning blött där i början men sen sken det upp och vi torkade till en aning.


Min fina väninna och medgroom Pia begrundar dom oumbärliga sköljmedelsflaskorna. Alla distansmänniskor vet vad man gör med dom, och inte är det i tvättstugan.
En helg med bästisarna är ju alltid en husmorssemester, den här gången med den lilla detaljen att Sara skulle rida 12 mil...

Nu ska jag packa inför utlandsresa och jag ska flyga själv och sammanstråla med maken någonstans i Europa innan vidare färd annorstädes. Jag har aldrig flugit själv och sist jag flög var så länge sen att man hade biljett, riktig biljett. Hur det här ska gå märks väl men jag tar käften med mig och hoppas jag kan snacka mig fram. Det har ju funkat förr.


Jag har i alla fall köpt mig en snygg klänning, en till och en italiensk sjal.

5 kommentarer:

Kia sa...

Låter spännande och du kommer säkert klara dig galant! Firar ni något eller bara för skoj skull?

Tror det är samma som har karlshem. Aud heter hon som driver det och det är andra året som M är där och hennes femte ridläger.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

mitt liv som jag sa...

Ja det var en snygg klänning och sjal! Så roligt att få åka iväg och har man bara käften med sg så brukar ju allt lösa sig :). Ha det toppen! Kram Jennifer

creando sa...

Det var en riktigt snygg klänning! Men vad gör man med sköljmedlet?

Hannis sa...

Hehe, klart du klarar dig långt med att använda käften!
Eller så kan du göra som jag när jag stod vid fel gate och dom började ropa mitt namn i högtalarna...
Låtsas som att du inte förstår helt enkelt=))

Hoppas att du får en alldeles underbar semester!

Fru Sederblad sa...

Alltså, jag håller med Creando. Snygg klänning, men vad i hela fridens namn har man sköljmedlet till???