torsdag 18 september 2014

Kompisar

Gawin och Nils är kompisar. Gawin är arab och Nils är fransman. Dom är slöga båda två och har många gemensamma intressen som till exempel bollar, pinnar, vara närgångna, äta både mat och annat, skita ner sig och filosofera. Dom är väldigt charmiga och har humor, om dom får säga det själva.

Nils bor inte här men han är här hos mormor och morfar då och då. Det syns tydligt hur glada dom blir att se varann varje gång Nils kommer hit. När han åkt hem igen undrar Gawin var han är när han inte är med till stallet.
Gawin är häst och Nils är hund. Gawin tycker om hundar och katter i allmänhet men Nils är alldeles speciell.

7 kommentarer:

Hannis sa...

Underbart!Sötnosarna!
Tänk om vi människor kunde vara lika enkla i vårat tänk.
Vi är olika men kompisar för att vi gillar varandra.

Som min stora skitiga pälsbollboll, gatukorsningen är bästis med en liten chiuaua som heter Gucci och går klädd i leopardtäcke med en gulddroppe på.
Dom gillar varandra och hänger så fort dom får.

Men vad betyder slöga??

Team Åsgård sa...

Ordet slög är hälsingemål och det finns ingen synonym det är mer ett begrepp. Man är liksom lite egen och inne i sin värld. Man kan för andra se lite långsam och världsfrånvänd ut men det är man inte alltid. En som är slög är lite annorlunda och har sitt eget sätt att se på tillvaron och egna lösningar på saker och ting som först kan verka helt ologiska för resten av världen. Kluriga personer kan ofta vara lite slöga. Helt omöjligt ord att beskriva faktiskt. Man behöver se en hel del slöghet så förstår man innebörden. Eller vara från Hälsingland;)

Kia sa...

Söta! När vi hade Zigge förut och var och hälsa på hos en kompis som hade 2 shettisar så fatta hon och den ena tycke för varandra. Zigge försökte få igång honom att leka. :)

Ha en toppen helg!
Kram Kia

mitt liv som jag sa...

Men gud så söta de är då!
Trevlig helg! Kram Jennifer

Team Åsgård sa...

Det där med personkemi är så häftigt:))
Trevlig helg Kia!

Team Åsgård sa...

Det är så himla gulligt och Gawin som annars kan vara lite klantig är så försiktig med Nils och håller koll på var han är så han inte kliver på honom.
Trevlig helg Jennifer:))

Kia sa...

Hej!
Kan säga att det är kattens matte som nu flyttat som tror att katten inte har 4 ben att gå med!! Bär och öppnar dörrar m.m. Jag blir ju tvungen att gå upp för jag kan ju inte sova när han jamar och vill inte att han väcker hela huset. Dom vet hur de får respons!!

Ha en toppen dag!
kram Kia