onsdag 22 februari 2012

Födelsedagar och familjen


Igår fyllde både maken och styvmodern år. Det är rätt så praktiskt. Just det här året var vi hembjudna till styvmodern på en massa god mat. Styvis kan laga mat hon!

Jag har en sån där härligt stor, sammansatt och modern familj där dom flesta egentligen inte är släkt med varann. Men vad gör väl det? Ingenting!
Jag får då och då frågan om jag inte har några riktiga syskon.
Öhh... nää... dom är på låtsas som hallucinationer ungefär eller såna där låtsaskompisar som hemliga Mållgan. Om samtliga syskon måste ha samma mamma och pappa för att vara riktiga så har jag väl inte det då. Vissa av dom har en förälder samma som mig och vissa ingen men dom är gift med varann.
Hur som helst så har jag i alla fall två föräldrar och dom på riktigt och mina syskon av olika slag har också två riktiga föräldrar var men dom är olika, eller nåt sånt...

6 kommentarer:

Kia sa...

Skönt att bli bjuden på mat!!

Vad är riktigt egentligen?? Bara för att man gifter sig med någon är man släkt då eller bara familj? Mina barn är släkt med min sambons familj men inte jag för där är det inget blodsband. Sånt kan man fundera på länge om man vill.

Ha en toppen dag!
KRam Kia

Team Åsgård sa...

Just precis! Det där är en himla härva. Man kan vara familj fast än man inte är släkt, typ...

Görel sa...

Ja Familjen kan vara härlig!!! I min familj finns också lite "lustigheter"...halv-mostrar som var mostrar innan de föddes, adopterade, okända syskon som inte var syskon och ett gift homo-par...och många kufiska personligheter..

Team Åsgård sa...

Ha ha! Vilken röra:)

Anonym sa...

Härligt med en riktigt "grötig" släkt.. Ursprunget kan väl kvitta så länge stämmningen är god.

Men vilken tjustig stol jag skymtade på fotot. Är det styvans det? Skulle nästan vilja bjuda på den....:)

Vittorpsulla

Vintage House sa...

härligt att ha en familj där allting känns gott, det är det viktigaste....
ha en go kväll
kram sandra