torsdag 1 augusti 2013

På hittegodsavdelningen

Här dyker det upp både det ena och det andra men mest kläder. Det vanligaste är att det vi inte känner igen när vi viker ren tvätt lägger vi i en hög i tron om att det tillhör dom utflugna döttrarna och så tar dom det när dom kommer hem nästa gång.
Det märkliga är att det alltid blir nån rest kvar. Kläder som ingen känner igen och ingen vet hur det kommit hit och än mindre hur det hamnat i vår tvätt.

Sen flera år tillbaka bor här ett marinblått badlakan som det står Marcus på. Vi har ingen Marcus här eller i omgivningen som kan ha glömt nån handduk här. Ingen av barnen har heller nåt minne av att det slunkit med nån från badhuset eller gympan.

Färskt på hittegodsavdelningen är en tisha med kondomer på. Den dök upp i en ren tvätthög under vikning för lite sen. Den får nu sällskapa på hittegodsavdelningen med körsbärstrosorna som ingen vill kännas vid och dom svarta trosorna som jag påstår är ena dotterns men det är det tydligen inte.

Det kan vara gammelskåpets sätt att kompensera för alla grejer som försvinner i det men då vore jag tacksam om dom grejerna kom tillbaka istället för att dom ersätts med nån annans gamla välanvända kläder.

Om nån känns vid dessa kläder är det bara att höra av dig.

4 kommentarer:

Hannis sa...

Haha, underbart!
Hmmm, har ni någon som smyger där på nattetid måntro??

Kram Hannis

Team Åsgård sa...

Nåt sånt måste det va. Kanske rumpnissarna som bor i skogen här runt husknuten:))

mitt liv som jag sa...

Hahaha, men så märkligt, fast jag skulle nog bli lite småskraj ;).
Kram Jennifer

Team Åsgård sa...

Det här är inget nytt så jag är van:))