fredag 2 augusti 2013

Fortfarande semester

Nej, jag har inte det men jag låtsas det när jag är ledig. Då gör jag minsta möjliga som att slöa och slappa, sitta på bron och dricka kaffe, ligga hela ett par minuter i en solstol för längre står jag inte ut och skämma bort mitt älskade barnbarn Nils som är här hos mormor och morfar när mammorna är på semester utrikes.

Ja, jag kan sitta och titta på allt som inte blir gjort. Husmorsdemonen på axeln är sen länge landsförvisad. Det finns inte så många måsten som man inbillar sig. Äta, skita och sova måste man. Om fönstren är skitiga så man tror det är dimma ute händer absolut ingenting. Ingenting. Men-vad-ska-folk-säga-demonen är också portad, det har den alltid varit. Utan dom två bästisarna, för dom två hänger ju oftast ihop, får man mycket tid och energi över till saker som är viktiga på riktigt. Som till exempel att sitta på bron med en kopp kaffe och titta på världens vackraste hästar i hagen.

Trevlig fredag och fridens liljor på er!

6 kommentarer:

Hannis sa...

Men alltså Nils förtjänar en egen klubb! Jag har alltid sagt att jag inte ska ha en liten hund men nu har jag ångrat mig!

Och här ser fönsterna mera ut som att man kan tro att det är fog ute men det får vara så till någon annan gång=))

Team Åsgård sa...

Jag gillar också stora hundar mest men Nils är liksom Nils. Mormors älsklingsNissen:))

Kia sa...

Bra inställning!! Här tvättar vi fönstrena kanske till jul eller nått?? Inte min grej, utsidan vet jag inte om jag gjort. : )

Ha en toppen helg!
Kram Kia

Team Åsgård sa...

Skönt att jag inte är ensam:))

creando sa...

Bra där! Och när fönstren är dimmiga (det är de här också - deluxe) så ser man inte att trädgården är full av ogräs :)

Team Åsgård sa...

Precis så egentligen är det taktik;)