torsdag 8 mars 2012

Saker som ligger här och där

När man är ute och går här i skogen får man syn på alla möjliga grejer. 






Det här flaskan är det nåt mystiskt med, den bara låg där en vacker dag i höstas. Och det på väldigt oländigt ställe under täta grenar där ingen går utom jag. 
Det riktigt skumma är att den flyttar sig så den ligger lite här och där i ett område med ett par meters radie. Det är nåt i den men jag vågar inte öppna.

7 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
ja man kan verkligen hitta de mest märkliga saker i skogen...
Inte långt där vi bor finns en skog och där har det slängt hur mycket gamla zinkspannar som helst, tyvärr är de flesta upprostade men en fick jag med mig hem....
kram
sadra

TheTrueBohemians sa...

Och det härliga är att det nästan skulle kunna vara arrangerat. Utslängt inför en fotografering för ett glansigt magasin. Snyggt liksom!
Kram!
/Helena

Kia sa...

Det är kanske en ande i flaskan! ; ) Med 3 önskningar.

Ha en toppen dag!
Kram kia

S.L. Gabriel sa...

Eller så kanske det är en hemlig beundrare som lämnat kärleksbrev i den och desperat vill att du ska läsa och flyttar på flaskan så att du ser den nästa gång du går i skogen.

mitt liv som jag sa...

Ja men visst är det märkligt vad man kan hitta? jag blir alltid så fundersam över hur de orkar släpa med sig sakern så långt in i skogen, att de tycker att det är värt besväret, istället för att bara åka till tippen med det.
Hm, mystiskt med flaskan.
Ha det bra!

The True Bohemians sa...

Repa mod. Du vågar!!!

:-)

/Olga

Team Åsgård sa...

Det är nåt vitt pulvrigt och nån genomskinlig vätska i flaskan. Jag tycker det känns som att den ska få ligga där ifred men en vacker dag kanske jag tar mod till mig:))