tisdag 6 mars 2012

Fynd

Den här vältummade biobiljetten trillade ur en vägg igår när världens snyggaste snickare höll på och rev här hemma. Jag undrar så hur gammal den är. När kostade det 1.95 (inkl skatt) att gå på 1:a föreställningen på Röda Kvarn i Norrköping?

7 kommentarer:

Kia sa...

Häftigt! 1.95 det var inte mycket det. Flytta kommat 2 steg och det är nästan priset idag på nya 3D filmer. Vad river ni för något?

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Team Åsgård sa...

Vi håller på och renoverar ett rum som ska bli till sonen. När vi flyttade in var det ett av två vardagsrum och sen har vi haft det som sovrum, vad det var från början vet jag inte.
Biljetten satt antingen i väggen bakom pappen eller bakom en golvlist. Huset är byggt 1942 och pappen är från dess men golvlisterna är nyare och den bara låg där helt plötsligt så han såg inte var den kom ifrån.
Spännande sånt är tycker jag:))

The True Bohemians sa...

Cicki!

Jätte kul med ditt besök hos oss!

Den biobiljetten är nog RIKTIGT gammal med tanke på att min pappa (född 1923) alltid brukade klaga på biljettpriserna när vi var på bio tillsammans. Han sade varje gång att "senast kostade det 10 öre"

Inte så dumt att ha snygga snickare på besök ;-)

/Olga

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Den biljetten har allt några år på nacken. Tänk så mycket historia ett hus bär på. Har många ggr önskat att gamla saker skulle kunna berätta lite.
Tack för din titt hos mig och extra kul att du ger dig till känna :).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Team Åsgård sa...

Jag har skickat en bild på biljetten till en fd klasskamrat till mig från konstvetenskapen. Hon är expert på gamla biografer just i Norrköping och har skrivit en bok i ämnet. Hoppas hon vet mer.

Olga, jag har sån himla tur att jag faktiskt är gift med den där snygga snickaren. Eller var det skicklighet;)

Vintage House sa...

Så roligt att hitta:)
man hittar en hel del intressant när man börja riva i väggarna....
kram
sandra

TheTrueBohemians sa...

Vilken skatt! Och vilken fin bild det blev!!!
/Helena