tisdag 4 september 2012

När jag får tag på den där...

När jag får tag på den där som i lönndom matar mina hästar med raketbränsle så ska den få sig en rejäl avhyvlig. Foderstaten sköter jag själv, tack så mycket!

Lördagens ridtur i goda vänners lag kan inte beskrivas som annat än en tre timmar lång meningsskiljaktighet rörande tempo och gångart. Mammas lilla ljuvliga gräddbakelse hade som mål med dagen att vara en endaste lång fartrand. Mammans mål var en härligt avslappnande ridtur med bästisarna i det vackra sörmländska landskapet njutandes av sensommarvädrets barmhärtighet.
Mamman har träningsvärk! Fortfarande.

Söndagen helgades som den vilodag den egentligen är och när måndagen kom tyckte jag att det var en bra idé med en uppmjukande och lugn skrittur. Jag får så himla bra idéer hela tiden om jag får säga det själv.
Det tycker inte Wiszca.
Vi hade stämt träff med ett gäng på två i skogen där man lätt kan komma vilse för vidare skvaller- och prata-i-mun-på-varann-ridning. Min personliga plan var även att rida bort resterna av träningsvärken.
Det gick sådär.Vi hade i alla fall tur med vädret. Det var en helt fantastiskt fin kväll där solen och månen avlöste varann. Men jag har inte riktigt vant mig vid att det blir så fort mörkt numera och då är det tur att jag satt på hästen som går raka vägen hem när mina ögon inte räcker till längre.

Nej, träningsvärken är inte ett dugg bättre men det ska nog ett pass på ridbanan råda bot på. Eller inte...

6 kommentarer:

creando sa...

Du håller iallfall ångan uppe :) Själv ska jag stå jämte ridbanan och kolla när dottern hoppar. Jag gillar det, men det är redigt kallt i ösregn. Och inte ens nära så roligt som att rida själv :)

Kramar

mitt liv som jag sa...

Ja men alltid något med bra väder :). Tack fina du för din kommentar hos mig! Ha det bra! Kram Jennifer

Anonym sa...

Heja på Cicki,

ser riktigt hur du diskuterar med din lilla gräddbakelse....:)

Hon kanske har varit och "nallat" lite tyskt fartmysli från Granit!

Fortsätt roa oss!

Ulla

Team Åsgård sa...

Jag håller tydligen inte ångan uppe tillräckligt eftersom jag får träningsvärk av det där lilla. Jag borde nästan skämmas, men det gör jag inte;)

Så kanske det är Ulla. Vad du är smart! För här finns ju bara tysk bantningsmat och det låter ju mycket tråkigare än det går sakta men tillräckligt fort ändå. Typ...

Kia sa...

Är ni inte överrens? : )
Du måste ju få kämpa lite ibland så att du håller dig i form. Skönt med träningsvärk!!

Ha en toppen dag!
Kram kia

Fru Sederblad sa...

Låter som en härlig tur, det där. Och vad gäller att vara överens, så är jag nästan aldrig överens med Del Piero. Vi är lika tjuriga båda två.