fredag 28 september 2012

Då var det helg igen då!

Tiden går fort när man har roligt! Förra helgen hade jag jätteroligt. Att träffa familjemedlemmar är inte alltid så lätt när alla har olika tider och är upptagna med både det ena och det andra så med jämna mellanrum kör vi familjehelg. För att få till det bestämde vi det här redan i våras.
Familjehelgerna består av den delen av familjen där jag faktiskt på nåt vis är släkt med dom flesta. Det är mamma, styvfar, syskon med respektive, mina egna barn och käre maken. Det börjar bli ett bra gäng nu när det tillkommit kärlekar. En granne och extramamma var också med.
Familjehelgerna brukar gå till så att vi träffas nånstans och äter och pratar i mun på varann helt hejdlöst. Den här gången var inget undantag. Och med nya kärlekar och familjemedlemmar tillkommer ny mat. Fantastiskt god och vacker mat!
Ja, ni ser rätt. Det är rosor och dom kan man äta. Nu har hon gjort bort sig svägerskan för det här var en fröjd för smaklökarna så det blir mer matlagning för hennes del.

Det var en väldig massa mer mat också men man kan ju inte fota allt och jag hade fullt upp med att äta.
När det här taberaset var klart förflyttade vi oss till nästa ställe där det blev den klassiska familjehelgsmaten sushi, som vi under glada och något trånga former tillverkar själva. Inte för att nån var direkt hungrig men det gick på nåt konstigt vis i ändå.

Helgen avrundades med musikal. Jesus Christ Superstar! Nu passar det sig väl inte att svära i det här sammanhanget men det skulle jag ändå vilja göra för att beskriva hur himla bra den var. Jättejättebra!!!

Nu är det helg igen och alla andra pustar ut, slappnar av och fredagsmyser. Inte jag. Världen slutar inte snurra för att det är fredag och en del av oss har förmånen att arbeta.

Ni som är lediga kan imorgon ta en sväng till Lövsten i Björkvik där det är premiär för deras gårdsbutik. Barbro gör också världens godaste smörgåstårtor!

Trevlig Helg på Er!

4 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Så härligt med en familjehelg och så mycket gott, muns!
Ha en toppenbra helg! Kram Jennifer

Mia Högberg sa...

Hallå! Kan det inte vara så att jag är någon avlägsen kusin eller något.Jag skulle inte tacka nej till den där maten ..mums :)

Team Åsgård sa...

Johoodå! Du är så välkommen. Vi har en mycket sammansatt familj och om man är släkt på riktigt eller inte är helt oviktigt. Nya kusiner är vi alltid glada över:))

Team Åsgård sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.